Hvem tager med på tur?

Målgruppe
VandreEventyrs ture er for alle – både dem som ikke har brugt mange timer på friluftsliv og dem som allerede har stiftet bekendtskab med det. Vi forventer hverken at du kan eller ved alt mulig på forhånd. Vi forventer kun, at du er åben, nysgerrig og klar på at blive udfordret.

Vi har stor fokus på at skabe relationer og sammenhold, så derfor er det oplagt at tilmelde sig på egen hånd – du vil helt sikkert ikke være den eneste. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage en god ven under armen og tilmelde jer sammen.

Kan du klare det?
Det skal selvfølgelig pointeres at det kræver noget at tage på vandretur, både fysisk og mentalt. Vi kommer på vores sommerture til at gå med tung oppakning op og ned af bjerge, og vi kan ikke garantere solskin på turen. Så det bliver højst sandsynligt hårdt i perioder, hvor vi må støtte og hjælpe hinanden.

Du kan tjekke vores sværhedsgrader ud og eventuelt læse videre om hvordan disse er gradueret. Vi tror på, at stort set alle kan tage på vandretur. Det handler mest om du er indstillet på udfordringen, men jo bedre form du er i, jo mere overskud vil du have til at nyde turen. Selvfølgelig skal du overveje det grundigt, hvis du døjer med skader eller andre fysiske hæmninger.

Alder
Vores ture til Dovrefjell og Skåneleden er på nuværende tidspunkt for alle dem som er over 18 år. På vores tur til Jotunheimen har vi valgt at lægge en aldersbegrænsning på 18-35 år. Det har vi for at appellerer til dem som ønsker at rejse med mere jævnaldrende.

Vi i VandreEventyr er selv studerende, hvorfor vi føler det er naturligt for os at give andre studerende gode forhold. Derfor gives der 10% rabat til alle studerende. Vi forventer at en stor andel af vores deltagere vil være studerende.