Hvem er vi?

VandreEventyr består af fire rejseglade fyre, der har været på mange spændende og udfordrende friluftsture, både hver for sig, men også sammen. Vi har derfor en masse viden om naturen og dens udfordringer, som vi godt kunne tænke os at lære videre, så andre også kan få glæde af alt det fantastiske naturen har at tilbyde. Det er let at tage ud i naturen, hvis bare du ved, hvordan man gør.

En unik naturoplevelse består ikke altid kun af flotte omgivelser, men er ofte præget af det selskab man befinder sig i . Vores egne mest mindeværdige øjeblikke fra vore ture er baseret meget på fællesskab. Vi har derfor stort fokus på, hvordan vi i fællesskab kan skabe gode oplevelser, hvor vi løfter hinanden og derved skaber sammenhold og nærvær.

Vi sætter meget pris på naturen og dens bevarelse, og vi har derfor et mål om at være så bæredygtige som muligt – både i vores planlægning af ture, og i vores færden blandt bjergene og i plantelivet. Vi har en filosofi, der involverer respekt for naturen: hvordan den kan nydes, men samtidig bevares.

Tager du med os på tur, er du garanteret at få en oplevelsesrig rejse i fællesskab med erfarne og hjælpsomme turledere. Det er dog ikke blot en god uge i dit liv, men en god uge for dit liv. Vi kan være netop det skub du mangler, for at påbegynde dine egne fremtidige friluftseventyr.

Jon Holmberg

Stifter og turleder
Jon har vandret hele livet og har været på vandreture i bl.a. Frankrig, Afrika, Sydamerika og Norge.
Harmonikaindhold

Allerede som 14-årig besteg Jon Kilimanjaro i Tanzania med sin far, der med sine 5895 (m.o.h.) er Afrikas højeste bjerg. Jon har siden dyrket friluftsliv i flere afskygninger i form af vandring, klatring og fjeldski. Dette har givet Jon stor erfaring indenfor planlægning og udførelse af ture. Jon har bl.a. været medarrangør på en vandretur for sine medstuderende. For til daglig studerer Jon matematik ved Københavns Universitet.  

Jon Holmberg fra VandreEventyr
Nicolai Dahl fra VandreEventyr

Nicolai Dahl

Stifter og turleder
Nicolai er en erfaren turleder og har været på vandreture i bl.a. Canada, Norge, Sverige og Georgien.

Harmonikaindhold

Nicolai besidder naturlige lederskabsevner og har en kreativ tilgang til læring. Det har han dels fået igennem erfaring med at arbejde med unge mennesker og deres personlige udvikling i virksomheden True North, men også af egne erfaringer fra diverse friluftsture. Eksempelvis arrangerede Nicolai en tur for hans medstuderende på universitetet til Jotunheimen med stor succes – samme tur som VandreEventyr udbyder.

På universitetet studerer Nicolai musikvidenskab med sidefag i psykologi med henblik på hans passion for selv at undervise og formidle. Men friluftsliv og eventyr har altid stået Nicolais hjerte nær, hvorfor han benytter enhver chance for at sove ude i det fri. Han har blandt andet vandret i Canada, Sverige, Norge, Georgien og Spanien (Caminoen). 

Peter Kjærbye

Stifter og turleder
Peter har været spejder hele livet og har været på vandreture i bl.a. Nepal, Schweiz, Georgien, Norge og Sverige. 

Harmonikaindhold

Peter har været spejder lige siden han var 8 år, hvilket har drevet ham på mange vandreture, kanoture og overlevelsesture. Dette har naturligt ført til, at Peter som 17-årig blev spejderleder. Her har Peter stået for en bred vifte af undervisning, hvilket har givet ham stor erfaring i formidling og udlevelse af friluftsliv.  

Det at have været spejder næsten hele livet har resulteret i et tæt forhold til naturen og en kærlighed for det simple liv, man bl.a. oplever på vandreture. Denne kærlighed har været Peters drivkraft til en lang række eventyr, hovedsagligt i norden, men også i fjerne egne, som Georgien og Nepal. 

I kraft af sin passion for at undervise, studerer Peter musikvidenskab ved Københavns Universitet, men udnytter enhver mulighed for at komme afsted på nye spændende eventyr. 

 

Peter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tobias Christensen

Stifter og turleder
Tobias er ekspert i friluftsudstyr og har været på vandreture i bl.a. New Zealand, Norge, Polen og Sverige.
Harmonikaindhold

Tobias har begået sig i naturen hele sit liv, først som spejder senere som spejderleder og på egne eventyr. Hans hverv som spejderleder og et år på Natur- og kulturformidleruddannelsen, har givet ham et stort indblik i formidlingen af friluftsliv.

Tobias elsker turplanlægningens mange facetter og benytter enhver lejlighed til at komme ud i naturen. Hans forkærlighed til lange og krævende ture gør at han altid søger ny viden.

Han elsker at lære fra sig og dele sin glæde ved friluftslivet og at se samme passion blomstre frem hos andre. Til daglig arbejder Tobias i Friluftsland, hvor han udvider sin viden om friluftsgrej. 

Norge, Sverige og Danmark

Vi arrangerer og udfører vandreture i Norge, Sverige og Danmark. Vores drøm er, at flere mennesker tager ud i vildmarken, fjeldet eller skoven. Vi tror nemlig på, at friluftsliv er mere aktuelt og nødvendig for os mennesker end nogensinde før. Ude i naturen bliver livet enkelt, det kan mærkes på kroppen og vi må tilpasse os vores umiddelbare behov. Her slipper vi for en stund at forholde os til det som ofte stresser os: emails, økonomi, Facebook og den meter lange opvask.
To mennesker der vandrer i norsk fjeld.

En bæredygtig måde at rejse

Ikke nok med at vandreture bringer os tættere på naturen, så er det også en alternativ måde at rejse og opleve på. Vi ønsker at bidrage til en måde, hvorpå vi ikke behøver at tage flyveren for at mærke eventyret.  Derfor laver vi kun vandreture i Norge, Sverige og Danmark. Her er så enormt meget smuk natur, hvorfor vi ikke behøver at flyve kloden rundt. Selvfølgelig er det okay at flyve, men vi vil gerne bringe en anderledes måde at rejse på i spil. Vi kommer tættere på naturen, mens vi passer bedre på den. VandreEventyrs ture foregår udelukkende via offentlig transport og med et stort fokus på at bruge naturen uden at efterlade spor.

Billeder fra vores ture