Vandretur i Kongernes Nordsjælland 2021

DKK980

Studiepris: DKK 784 (20% rabat)

(Studierabatten trækkes fra ved kassen)

Dato: 7 – 9 maj 2021

Kom på vandretur med overnatning hvor fokus er på naturoplevelser, frilufts kundskaber, fællesskab og lav smitterisiko. Turen vil foregå over to dage i nordsjællands smukke skove der er en del af nationalpark Kongernes Nordsjælland. Vi vil vandre ca. 15 km. gennem Store Dyrehave og de omkringliggende skove, hvor vores overnatningsplads også er.

For at imødekomme myndigheders anvisninger, men også øge naturoplevelsen, vil vi på turen overnatte i bivuak. Vi vil ved ankomst til lejrplads have en workshop i den gode bivouak samt knuder og knob velegnet til dette. Den simple overnatning i bivuak direkte på skovbunden skaber en tæt oplevelse af hvad der foregår i skoven.  Efter opbygningen af bivuakkerne vil vi lave et simpelt og lækkert bål-måltid med fokus på at bruge gløder til tilberedning af maden. Resten af aftenen vil gå med bålhygge før vi kravler i soveposen.

På dag to vil vi nyde en rolig morgen, pakke lejren sammen og begive os mod Allerød station, hvor vi tager afsked og forhåbentligt gensyn.

På lager

Kategori: